vineri, decembrie 03, 2010

Concurs de Craciun!






Yeiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Am revenit cu un nou concurs.Tema concursului este :"De ce iti place Craciunul?"Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la aceasta intrebare.Puteti castiga premiul de mai jos ce consta in:
*bijuterii: bratara,colier,cercei
*decoratiuni: snowman,inger
*felicitari: o mapa cu trei felicitari si trei tag-uri.
*cutie snowman
Toate produsele sunt lucrate manual.

Concursul incepe astazi si se termina pe data de 12 decembrie 2010.Pe 13 decembrie anunt castigatorul.
Raspnsurile 'anonimilor' nu sunt luate in considerare.
Raspunsurile se dau prin comment la aceasta postare.
Succes tuturor!
Kisses
Adela
:)

16 comentarii:

Adryacola spunea...

De ce imi place Craciunul?Pai ar fi milioane de motive...cadouri,Mos Craciun,zapada,bucurie...dar motivul principal pentru care ador Craciunul este faptul ca sunt impreuna cu familia si ne bucuram cu totii la unison,nimic nu imi aminteste mai mult de Craciun decat mirosul de placinta cu mere si scortisoara, bradul pe care il impodobesc impreuna cu sora mea in fiecare an si sentimentul acela de "caldura" sufleteasca! Inchei prin a-ti ura si tie, LadyA, un Craciun Fericit!

LadyA spunea...

frumos spus :)
sarbatori fericite si din partea mea :*

Anonim spunea...

Craciunul este slabiciunea mea, este perioada mea preferata...iubesc zapada, iubesc aerul rece al iernii, imi place mirosul de brad, de cozonac, de sarmale...imi place sa le daruiesc daruri celor dragi, sa privesc pe geam cum ninge, sa ascult colinde. De Craciun, nu suntem niciodata singuri; Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse, miros de cozonac si mere coapte; Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul...este bunatatea, speranta renascuta...este pace si intelegere. Craciunul ne aminteste sa fim mai buni, ne aminteste ca putem aduna bucuria din lucruri marunte, caldura din inimile noastre, fericirea din flori si cuvinte, belsugul din sufletele celor dragi, sanatatea din rugaciunea pentru prieteni. Aceasta este semnificatia Craciunului. Caci not all gifts are under the three. Most are in the heart.

Sarbatori fericite scumpa mea!

LadyA spunea...

Foarte frumos si adevarat toate cele scrise de tine Diana.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi :*

Unknown spunea...

well: hello again LadyA!!!:D:D. Sa incepem zic...Imi place Craciunul ptr ca:
1.e si vacanta/concediu
2 primesc cadouri, evident
3.ptr ca pot baga in mine muuuutllle mere cu scorti
4.Ptr ca sunt alaturi de familie
etc etc...the basic

poti face si d ece nu iti place!!! ar fi si acolo motive:))) trust me:))
Best regards!! Murmu

Veronic' Bijoux spunea...

Sarbatoarea sfanta a Craciunului imi umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

Iti urez cele mai fericite sarbatori si multa sanatate!


Reteta de Craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Isus Hristos s-aveti un Craciun frumos.

AdyAnkh spunea...

Craciunul. Imi place pentru ca e cald, pentru ca miroase a brad, a cozonaci si vin fiert, pentru ca e lumina in ochii tuturor, pentru ca toata lumea zambeste, pentru ca povestile au un plus de magie. pentru Home alone. Pentru Miracol pe strada 24.
Iar de 8 ani Craciunul e mai frumos pentru ca il vad prin ochii copiilor mei.

Yrys Irene spunea...

Imi place Craciunul fiindca il petrec alaturi de familie. Ofer si primesc cadouri. Mai am parte si de momente de relaxare, de distractie. Nu-mi place frigul insa sunt momente speciale cand avem in casa un brad, cadouri sub el, beculete aprinse.

Ioana Gaspar spunea...

Craciunul ar trebui sa fie sarbatoarea care sa ne faca mai buni... sa ne amintim de sufletele noastre...
Iubesc Craciunul ca sarbatoare... il iubesc si ma bucur de el ca un copil mic... Ador sa fac bradutul, sa ma cert cu pisicu meu sa se dea jos din el, ador mirosul de portocala, ador sunetul clopoteilor de pe casa scarii atunci cand umbla colindatorii...
Dar cei mai multi au spus ca iubesc Craciunul pentru ca este momentul in care toata lumea este cu cei dragi... dar ii uitam pe cei sarmani, singuri, neglijati, uitati prin orfelinate sau azile... De Craciun incerc sa le amintesc acestora ca cineva le este inca aproape si incerc sa le fac cadouase micute...
Sa nu uitam ca si toate legendele, despre Mosu, despre Craciun, au fost create avand ca motiv oamenii sarmanii ce nu isi puteau lua singurei cadouri pentru Craciun.
Craciunul a aparut ca posibilitate de a ne face pe noi mai buni, sa daruim si altora cadouri, pentru a le aduce un mic zambet pe fata.

Mi-as dori aceste lucrusoare pentru a le oferi cadou unor persoane ce nu isi pot permite... eu nu port bijuterii, dar unora le-ar face mare placere sa aiba asa ceva!

Multumesc oricum!
Si... Sarbatori Fericite!

Anonim spunea...

Craciunul copiilor
de Octavian Goga
Dragi copii din tara asta,
Va mirati voi cum se poate,
Mos Craciun, din cer de-acolo,
Sa le stie toate, toate.

Uite cum: Va spune Badea...
Iarna'n noapte, pe zapada,
El trimite cate-un inger
La fereastra ca sa vada...

Ingerii se uita'n casa
Vad si spun, iar mosul are
Colo'n cer, la el in tinda,
Pe genunchi o carte mare.

Cu condei de-argint el scrie
Ce copil si ce purtare...
Si de-acolo stie Mosul,
Ca-i siret el, lucru mare


Craciunul este cea mai frumoasa sarbayoare a anului !

Carciun fericit !!!

KimoSabe

roxanee spunea...

Iubesc Craciunul deoarece chiar si pentru o scurta perioada pot retrai magia copilariei, ma pot transborda in lumea minunata a povestilor soptite la gura sobei de vocea melodioasa a mamei; pot spera pentru o clipa ca lumea in care traim este calda, iubitoare asemeni acestei sarbatori.

Carmen spunea...

Iubesc Craciunul dar sunt si trista. Este al 2lea Craciun fara mama mea si inca ii mai simtim lipsa. Mama iubea Craciunul. Ne astepta in fiecare an sa-i ducem cadouri si se bucura ca un copil. Ne aduna pe toti acasa. Mi-e dor de mancarea ei buna si mainile ei dibace care stiau sa faca orice. As vrea sa o aud si sa o vad trebaluind prin casa si sa o cert ca face prea multa treaba. Mi-e dor de rasul ei si povestile pe care ni le spunea. Mereu altele.
Iubesc Craciunul pentru ca aduce culoare in viata mea, pentru ca ma face sa fiu mai buna, pentru mirosul de portocale si de brad, dar la Craciunul meu intotdeauna va fi un loc gol la masa si in inima mea. Cand toate acestea vor disparea, inseamna ca am uitat-o pe mama. Deci nu pot decat sa iubesc Craciunul si sa fiu trista pentru cei plecati dintre noi si pentru cei ce am ramas.

Unknown spunea...

De ce iubesc Craciunul?
Cum sa nu-l iubesc???
Imi aduce aminte de acasa! Imi aduce aminte de copilarie! Imi aduce aminte, an de an, ca am ocazia de a face oameni fericiti daruindu-le cate ceva cat de mic!
Craciunul este magie! Iar magia este impletitura de miresme a cozonacului si a sarmalelor, este cantecul colindatorilor, sunt fulgii de nea de afara, este scanteia de fos din soba, este fericirea copiilor in fata bradului impopodobit, este melancolia gandului ca, undeva, cineva nu se poate bucura de aceasta.....magie.
De ce iubesc Craciunul? Pentru ca este parte din mine, pentru ca, inainte de orice, ne bucuram de Nasterea Pruncului Iisus, aducem in case vestea si lumina stelei de sus.
De ce iubesc Craciunul? Pentru ca mi se umple casa de bucurie, de bine si de....Craciun.
Te astet, Craciunule! Si anul asta si intotdeauna!

Enchainted spunea...

Craciunul este sarbatoarea mea favorita din an si mereu imi doresc sa ninga in aceasta zi. Sa ninga cum ningea atunci cand eram eu mica si stateam la casa, iar familia era completa. Cand ma chinuiam sa nu adorm ca sa prind o miscare sub bradul care era mereu impodobit cu globurile din sticla de neinlocuit acum. Cand visam ingeri si ma rugam sa primesc exact ce imi doream. Au fost Craciunuri bogate in cadouri si papusi blonde si roscate de la Ardeanca, dar si Craciunuri mai sarace, fara multe cadouri sub pom. Mi-e dor de artificiile mici pe care le agtam in brad si mirosul lor ce persista mult si bine in jurul pomului. Pacat ca nu se mai gasesc. Craciunul este un moment de unire cu cei dragi, dar si cu noi insine. Moment de povesti la gura sobei, bulgari, luminite aprinse in brad si zapezi pana la genunchi. Mi-as dori sa mai simt bucuria Craciunului din copilarie si sa las la o parte grijile maturitati. Si sa vad iar Mosi si ingeri si sa astept cu infrigurare sa vad ce apare sub brad.
Sper sa ninga de Craciun si sa-i simt adevarata insemnatate si magie.

burunducel spunea...

Craciunul meu nu-l dau la nimeni! In el pastrez bucuria surprizelor de sub brad, sclipirea fericita din ochii celor dragi, lacrimile copiilor care au aflat ca „nu exista” Mos Craciun, portocalele pentru care am inghetat de atatea ori la cozi, luminile de Sarbatori, colindele, globurile, Nasterea Domnului, Bradul.
Cand suntem impreuna, facem doar schimb de Craciun, impartasim. Fiecare poarta cu sine o alta varianta: mai tanara sau mai frumoasa, mai albita de griji sau infrigurata la colt de strada, batran sau copil, vesel sau trist ...
Povesti despre oameni, care se spun fara vorbe. An de an.
M-am incarcat de 30 de ori si ceva cu emotii, cat pentru un an intreg. Si-am dat si la altii. Craciunul este parte din sufletul meu. Iar sufletul nu ti-l vinzi - spune o poveste de iarna ...
Gabriela

Jewelswithlove spunea...

Craciunul...daaaaa....zicea cineva aici"Cum sa nu-l iubesti?"Asa si e...Dincolo de emotia crestinului de a sti ca s-a nascut Mantuitorul (lucru de care,copii fiind,ne aminteam doar daca ne spuneau parintii..),dincolo de lucrurile pt care este iubit Craciunul de mai toata lumea:zapada,senzatia de fericire,de bine,caldura casei(si la propriu,si la figurat) in antiteza cu frigul de afara,cozonaci,sarmale,vin fiert si alte bunatati,pt mine,Craciunul inseamna "Veronica"!Nu,nu filmul Elisabetei Bostan ci..o papusa...Aveam 6 ani si imi doream cu ardoare o papusa mare,o visam,o imbracam in vis,o coafam,era "gradina mea secreta" in care evadam...In seara de Ajun a acelui an,umblam cu colinda,dupa obiceiul locului,cand l-am vazut pe fratele meu venind in fuga si mi-a spus ca Mosul m-a asteptat un timp,dar a plecat!!!Am alergat spre casa intr-un suflet si am intrat sfioasa,sperand ca am si eu un cadou cat de mic!Si,in casa,asezata pe masa,era EA,Veronica(asta e numele care era scris pe cutie),de o frumusete ireala,de doamna din alte vremuri...Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit vazand-o!!!O emotie in stare pura,de care doar copiii sunt capabili!Papusa a fost prietena mea,confidenta,tovarasul de joaca...iar azi,dupa mai mult de 30 de ani,e la fel de frumoasa ,sta la loc de cinste in casa mea si imi inspira aceleasi sentimente!De fiecare Craciun sunt un copil care descopera papusa visurilor lui...si,Doamne ce bine e!!!